SPARTAK U ŠIROKOM ZAVRŠAVA REGULARNI DEO ABA2 LIGE

2

Subotičane od utorka do subote (19-23.mart) očekuju okršaji sa rivalima iz ABA 2 lige na poslednjem ovosezonskom turniru koji se igra u Širokom Brijegu.

Trener Spartaka Vladimir Jovanović je konstatovao da posle Vojvodine u Novom Sadu Subotičani ponovo igraju protiv domaćina turnira. „Nadam se da ćo to biti jedina sličnost ova dva turnira. U Novom Sadu nismo bili sjajni.“.

„Od poslednjeg balona zavisiće i konačan plasman ekipa pred plej-of koji može da utiče na krajnji rezultat. Sva tri protivnika zahtevaju ozbiljan pristup, potrebno je da idemo korak po korak, kako bi sa pozitivnim skorom završili turnir.“.

Da podsetimo da su Subotičani na trećem ovosezonskom turniru igranom decembra 2023.godine takođe u Širokom ostvarili dve pobede. Najpre su deklasirali slovenački Šenčur sa 109:76, a zatim su odigrali odličan meč protiv MZT iz Skoplja i pobedili sa 86:81.

U severnohercegovačkom gradu Spartak očekuju domaći Široki TT Kabeli (utorak 18 časova), Cedevita Junior (četvrtak 15 časova) iz Zagreba i Pelister (subota 12 časova) iz Bitolja.