SPARTAK NIŠANI NOVU POBEDU

Nakon Jokera, u Suboticu stiže i drugi dojučerašnji drugoligaš, ekipa Radničkog SPD iz Kragujevca. Šumadinci su nakon serije od 6 vezanih pobeda, u prošlom kolu prizemljeni na svom terenu doživevši poraz od Vojvodine.

Spartak je u naletu pa se u subotu od 19 časova može očekivati zanimljiva košarka u derbiju 11. kola KLS.

O meču su govorili Miloš Milisavljević i i trener Spartaka Vladimir Jovanović.

Obojica se slažu da se radi o iskusnoj ekipi, sa igračima koji su igrali i na višim nivoima, sa odličnim mladim trenerom i odličnim Amerikancem Kroftom, košgeterom. Ipak, „imamo pun respekt prema ekipi koja trenutno deli lidersku poziciju, ali ćemo sve učiniti da domaći teren ostane neosvojiva tvrđava, kako za Radnički, tako i za bilo koju drugu ekipu“ – jasan je Milisavljević koji je pozvao publiku da u što većem broju popuni tribine Hale u Dudovoj šumi.

Trener Jovanović je naglasio da prevashodno vodi računa o svojoj ekipi, da se ispune zadati standardi u napadu i odbrani, i da jedino tako može da se održi kontinutet dobrih igara.

Marko Tejić je još uvek povređen, a sve više šanse na njegovoj poziciji dobija Pavle Stepanović.

Očekujem od svakog igrača da zameni svakoga. Stepanović je dobio novu ulogu, igrači priželjkuju uloge, a kada ih dobiju budu iznenađeni ne samo sa onim što su dobili kao poklon, nego i sa zahtevima koje taj poklon donosi. Onda su malo frapirani“ zaključio je Jovanović.