NAJAVA 10. KOLO ADMIRAL BET KLS: SPARTAK OFFICE SHOES – VOJVODINA

U nedelju 27. novembra od 17 časova nas očekuje pravi košarkaški praznik. Igra se vojvođanski derbi, ovoga puta se sastaju ne samo komšije po geografiji nego i po tabeli (Vojvodina je 4. Spartak 5.).

Derbi uvek donosi veći emotivni naboj u odnosu na druge utakmice, donosi veći broj navijača, više energije na tribinama kao i na terenu. Novosađani sa novim trenerom koji je i debitant u domaćoj ligi, sa osam novih igrača u odnosu na prošlu sezonu, vrlo su iskusna ekipa. Zabeležili su četiri vezane pobede, a dva poraza su doživeli od Zlatibora i valjevskog Metalca, oba sa po šest poena razlike. Primaju najmanje poena u ligi (72.7), dobro su popunjeni na svim pozicijama. Većina igrača može da pogodi za tri poena.

Tradicija je na strani Vojvodine obzirom da su poslednja četiri susreta sa Spartakom rešili u svoju korist. Trener Spartaka Kostić se nada da će ekipa imati energije da se svih 40 minuta suprotstavi odmornijoj Vojvodini.

Napomena:

Karte za utakmicu sa KK Vojvodina možete kupiti u pretprodaji na sledećim lokacijama:

– Office Shoes TC Shoppi, Segedinski put br. 88 (09-21h)
– Office Shoes Subotica, Korzo br. 4 (subota od 09-20h, nedelja od 10-16h)
– Vinoteka Zvonko Bogdan 1, Matije Korvina br. 12
– Vinoteka Zvonko Bogdan 2, Rudić ulica br. 1
– Biletarnica hale sportova Dudova šuma (neposredno pred početak utakmice).

 

Obaveštavamo naše gledaoce da kupljene karte sačuvaju tokom utakmice, jer će u toku poluvremena biti organizovana igra iznenađenja.

Kupovinom karte učestvujete u finansiranju besplatnih treninga košarke za preko 600 dečaka i devojčica iz Subotice i okoline.

KK Spartak Office Shoes vam se na tome zahvaljuje.