JUNIORI SPARTAKA STARTUJU U RODA U19 JLS PROTIV JOKERA

Ovog vikenda, tačnije u nedelju 30.10. startuje juniorska Roda KLS. Tada će u somborskoj hali “Mostonga” sa početkom u 15:30 snage odmeriti somborski Joker i naš Spartak Office Shoes. Obema ekipama biće to debi u najjačem domaćem takmičenju za juniore.

O meču sa Somborcima kojeg su ubedljivo porazili na kvalifikacionom turniru igranom u Srbobranu, kao i o ambicijama kluba u prestižnom takmičenju, pričali su igrač Marko Šarenac i trener Zoran Vraneš.

“Mislim da imamo veoma kvalitetnu ekipu, dobro treniramo, idemo u Sombor da igramo svoju igru, očekujem pobedu” nije dužio juniorski reprezentativac Srbije Marko Šarenac, koji je ovog leta iz Crvene Zvezde pristupio Spartaku.

Trener Vraneš je dodao da u nedelju očekuje totalno drugačiju utakmicu jer Joker igra na domaćem terenu, ali da i pored toga uz maksimalnu koncentraciju svojih igrača očekuje pobedu.

O ambicijama u sezoni koja je na pragu Vraneš je rekao:

“Generacija 2004/05 godište se kroz kvalifikacije plasirala u Roda JLS ligu. Cilj nam je da u srazmeri sa talentom razvijamo dečake, što za prvi tim, što za reprezentativne selekcije Srbije. O ciljevima je teško pričati, ali svakako da kroz ovo takmičenje sa najboljima želimo da kao krunu sezone ostvarimo plasman među osam najboljih ekipa u državi. Zadovoljan sam ekipom koju imam, momci su posvećeni i vredno treniraju, imamo sve uslove za rad”.