Juniori MKK Spartak Office Shoes-a osvojili 1. mesto u Debrecenu

U sklopu priprema za kvalifikacije za jedinstvenu Roda juniorsku ligu, učestvovali smo na turniru Civis Cupa u Debrecenu u konkurenciji pet ekipa i osvojili 1. mesto. Ekipu MKK Spartak Office Shoes predvodio je trener Zoran Vraneš koji je tom prilikom izjavio:

Dobro smo iskoristili ovaj turnir za uvodne pripremne utakmice i u ovom periodu pripremnog dela veoma nam je dobro došlo da vidimo kako izgleda dosadašnji odrađeni posao u pripremnom delu, takođe da dobijemo čistiju sliku na čemu treba da poradimo kao bismo poboljšali našu igru.

Protivnici prve dve utakmice nisu bili na nivou za koji se mi spremamo ali su nam poslužili u uvodnom delu turnira da damo svakom igraču šansu da oseti ritam utakmice, nakon duže pauze.

Utakmice sa Deac i CREST Akademijom su nam bile takmičarski mnogo značajnije zbog same kompozicije tima i načina igre, gde smo mogli da vidimo jasnu sliku kako naša igra izgleda u ovom momentu i gde smo pokazali zavidnu agresivnost i čvrstinu protiv ekipa koje su fizički u našem rangu.

Posebno bih naglasio zajedništvo i disciplinu našeg tima, kako na terenu tako i van njega.