14.KOLO 2.MLS SPARTAK OFFICE – NAPREDAK JUNIOR 81:59

(28:10,21:9,14:23,18:17)

Košarkaši Spartaka osmom uzastopnom pobedom overili su prvu poziciju na kraju prvog dela prvenstva u B grupi Druge lige Srbije. Gostima iz Kruševca treba čestitati na samom dolasku po ovakvom vremenu kao i na borbi koji su pružili na parketu. Igrali su sa samo sedam igrača i ostavili odličan utisak posebno u drugom poluvremenu koje su dobili sa 32:40. Kod Spartaka svi igrači su se upisali u listu strelaca, a posle prave rapsodije u Pirotu bilo je teško očekivati još jednu sličnu partiju, obzirom da je prvo mesto obezbeđeno prošle subote. 

Spartak Office Shoes: A.Stojanović 9, Jugović 10, Dodić 5 (4 as), Prlja 4 (6 sk), Sokolović 7, Dmitrović 8, Kojić 4, Simjanivski 2, V.Gazibegović 8, Danilović 5, Barna 19.

Sledi pauza do 5.februara kada počinje plej of koji će odlučivati o plasmanu u KLS.

Srećko Sekulović: Posle velike pobede u Pirotu mislim da smo odigrali dobro, nije nam bilo bitno kojom ćemo razlikom slaviti. Cilj je bio da se niko ne povredi, ipak Dodić se povredio, nadamo se da nije ništa ozbiljno. Dao sam šansu svim igračima i mlađanom Kojiću koji je šansu iskoristio

Marko Cvetković trener gostiju imao je samo reči hvale za subotičku ekipu: Očekivana pobeda Spartaka koju uz Borac iz Zemuna smatram najkvalitetnijim ekipama ove lige. Želim Spartaku da ostvari svoj cilj i plasira se u viši rang.