11.KOLO TRIGLAV KLS PARTIZAN NIS – SPARTAK OFFICE SHOES 75:60

(23:22,14:15,16:12,22:11)

Kadeti Spartaka doživeli su šesti ovosezonski poraz. U borbenoj utakmici pružili su dobar otpor u većem delu susreta. Igrali su angažovano u odbrani, razvijali su i realizovali kontre. Do pada dolazi u poslednjoj četvrtini. Iako su imali bolji skok od Partizana (34/32, čak 12 ofanzivnih), zahvaljujući velikom broju izgubljenih lopti (ukupno 22) i slabom šutu za tri poena (2/21) poraženi su napustili parket hale u Zemunu. Najbolji strelac domaćih Drezgić postigao je samo dva poena u prvom poluvremenu, a njegovu slabu partiju nadomestili su Nekić (18 poena) i Stanković (17).Spartak je nastupio sa 10 igrača u sastavu, nije bilo Sokanovića, Puače (povreda), Mandića, Simendića. 

Trener Spartaka Blagoja Ivić:
Igrali smo u visokom ritmu gotovo 30 minuta. Onda  nam se dešava pad koncentracije, da li zbog manjka igrača u rotaciji ili neverice da se može dobiti jak protivnik, ne znam…

Zaustavili ste Drezgića, njihovog najboljeg strelca.
Imaju oni široku rotaciju, danas je prvi put za njih igrao Stanković, verovatno najbolji u svom (2005) godištu, nismo imali rešenja za njega.
Ima ova ekipa Spartaka  talenta, trebalo bi još par ozbiljnih igrača da bi mogli ne da izdržimo ceo meč nego da nastavimo da igramo u istom ritmu. Treba vremena, ipak nam je ovo prva sezona u elitnoj ligi.

Spartak Office Shoes: Čamprag 5, Janković 2, Burda 9 (9 izg.lopti), Radojčić 6 (4 izg.lopti), Nagulić 11, Kojić 15 (7 sk), Karadžić 8 (11 sk, 4 izg.lopte), Gabrić 4, Rudinski, Grčić.

U sledećem 12.kolu kadeti Spartaka ponovo gostuju. Očekuje ih meč u Nišu protiv Konstantina.