SOKOLOVIĆ UPISAO 200-TI NASTUP

soko200web

Plejmejker Spartaka Aleksandar Sokolović protiv Čačka 94 odigrao je 200tu utakmicu za prvi tim.

Soko je pravi timski igrač, uvek je tu kad zapeti treba. Za prvi tim je debitovao sada već daleke 2010. godine.

“Sećam se prve utakmice, baš kao i ove poslednje. Mnogo mi znači. Mislim da sam emotivac, neke emocije prorade, nije to mali broj, da si 200 puta nešto radio, pa je puno, a ne 200 utakmica da si odigrao u nekom dresu. Volim ovaj grad i klub, i smatram ga svojim, jer sam i odavde, jako mi je lepo, neka bude još, ne bih voleo da se zaustavim…”.

U toku je izuzetno zahtevna sezona. 40 odigranih utakmica, 33 timske pobede.

“Uvek je najlepše kada bude najteže, pa se izboriš na kraju, kad odradiš neki posao. Moja životna filozofija glasi cilj je cilj, ali put nije odredište, put je putovanje. Sve sezone treba da se grade kroz utakmice, da svaki dan bude zanimljiv, da se duže sklapa, onda će taj neki uspeh doći kao nagrada. Imao sam priliku da osvojim titulu, osećaj osvajanja titule dolazi kao olakšanje, onda se prisećaš tih trenutaka gde je bilo teško pa si prebrodio. Nije problem ako nastaje problem, nego ako se ne reši.”.

Nema vremena za slavlje, već za dva dana vas očekuje OKK Beograd.

“Naša ekipa je sastavljena od puno karakternih ljudi. To je utakmica kao i svaka druga, jednaka kao finale. Bitna nam je, treba nam, to je naš posao, moramo biti u najboljem izdanju, i u utorak i do kraja sezone”.