SPARTAK U NBA RITMU DOČEKUJE ČAČANE

Košarkaši Spartaka vratili su se posle 10 dana u Suboticu. Na terenima u Širokom Brijegu i Kragujevcu ostvarili su 4 pobede (3 u ABA 2 ligi i protiv Radničkog u okviru KLS), a u subotu ih čeka i peta utakmica u 12 dana, protiv ekipe Čačak 94 koja je sinoć na volšeban način ispustila pobedu protiv lidera Vojvodine.

Aleksandar Marelja koji je u Spartak stigao pre mesec dana zadovoljan je kako klub funkcioniše. O ciljevima do kraja sezone je rekao: „Dobro se trenira, imamo jasan cilj, a to je da na svakoj utakmici dajemo maksimum, bez obzira protiv koga igramo, i bez obzira na prethodne okolonosti, umor ili slično…“

Trener Vladimir Jovanović očekuje da će Čačani doći motivisani: „Očekuje nas takmičarska ekipa, dosta su menjali sastav. U Čačku su nam napravili velike probleme, neće biti jednostavno, ali se nadam da ćemo izaći kao što smo izlazili u poslednje vreme bez obzira ko je protivnik.“.

Strateg Spartaka je pozvao navijače da dođu u što većem broju, kako u subotu tako i u narednim mečevima ABA 2 lige, „jer je to bitno ne samo za nas nego i za ceo grad kako bi se ostvarile ambicije kluba, i kako bi u grad doneli i više košarke.“.

Meč Spartak Office Shoes – Čačak 94 Quantox se igra u subotu 30. marta od 17 časova.