SPARTAK PROTIV DINAMIKA I NEUGODNE TRADICIJE

Košarkaši Spartaka posle dva vezana poraza od Vojvodine i Metalca dočekuju Dinamik, kome takođe ne cvetaju ruže. Beograđani imaju samo jednu pobedu iz četiri meča.

Na pres konferenciji govorili su igrač Marko Tejić i trener Vladimir Đokić.

Tejić očekuje reakciju ekipe u subotu, a na pitanje da li možda igrači igraju sa manje motiva KLS u odnosu na ABA 2- ligu, i da tu treba tražiti uzroke poraza, odgovorio je: „Mi nemamo potcenjivački stav prema domaćem takmičenju, Igramo svaku utakmicu da pobedimo. Niko od nas ne želi da izgubi ni jednu utakmicu. Nije opravdanje, imali smo težak raspored, ni psihički ni fizički nismo stigli da se oporavimo. Posle Vojvodine imali smo dan -dva za Metalac, uz to prate nas i povrede.“ konstatovao je Tejić i pozvao publiku da dođe u što većem broju da podrži igrače da se vrate na pobednički kolosek.

Strateg subotičke ekipe Vladimir Đokić: „Iza nas su dva neugodna, neočekivana poraza. Dva šamara. Imali smo ozbiljne razgovore posle Valjeva. Igrači su reagovali odlično, prezadovoljan sam kako smo trenirali ove nedelje. Očekujem reakciju. Spartak je dobar tim, igrači imaju karakter, shvatili su da se ne može na teren sa parolom „lako ćemo“.“

Zanimljivost subotnjeg susreta leži i u činjenici da u međusobnom skoru Beograđani vode sa 10:0.

Dinamik je dobra ekipa, igra agresivnu košarku. Spremamo se, očekujem dobru predstavu svoje ekipe, a za čega će to biti dovoljno videćemo na terenu.“.

Pod znakom pitanja je igranje Aleksandra Sokolovića zbog povrede.

Susret Spartak Office ShoesDinamik Balkan Bet je na programu u subotu 28.10. od 19 časova u Hali sportova.