NAJAVA 16.KOLO ADMIRALBET KLS: SPARTAK OFFICE SHOES – DUNAV

Spartak Office Shoes u novu godinu ulazi sa novim trenerom. Na konferenciji za novinare o predstojećom meču govorili su Miloš MIlisavljević i novi šef struke Željko Lukajić.
Zahvalio bih se bivšem treneru Oliveru Kostiću na svemu što je učinio za nas. Što se tiče ekipe Dunava, neugodna su ekipa, sa dosta iskusnih igrača, koji paralelno igraju i basket 3 na 3. Ipak, mislim da se mi pitamo. Imali smo teška gostovanja, onda smo doživeli  neočekivan poraz kod kuće od Dinamika. Nadam se da je taj loš period iza nas, i da ćemo sa novim trenerom, od koga smo već pohvatali neke stvari koje su nam nedostajale, ući u seriju pobeda” optimista je MIlisavljević.

Trener Lukajić se nada da će duža klupa subotičkog tima biti presudna u meču protiv Dunava “Koliko sam uspeo da vidim u ovih 4-5 dana igrači imaju snagu i energiju, potrebno je da im vratimo samopouzdanje i da nametnemo mentalni stav da se pobedi bez obzira ko nam je protivnik. Ono što tražim od igrača je  profesionalni i pošten  odnos prema timu, jer je sve prolazno osim kluba. Svetla je budućnost pred ovim klubom, tu sam da pomognem, imam iskustva radeći u Hemofarmu sedam godina, u sličnom projektu gde smo počeli od nule.

Na pitanje da li ga je poziv Spartaka iznenadio Lukajić je bez oklevanja rekao:  “Svaki poziv je iznenađenje, i poziv prijatelja je iznenađenje.  Poslednjih godina, obzirom i na moje iskustvo i neki moj CV nisam pristajao na neke stvari. Ovde u Subotici mi se svidelo da mogu da radim ono što sam uvek želeo u životu, da stvaram, da ostavim nešto iza sebe. Trofej jeste cilj, ali nije najveće delo, delo je nešto drugo, cilj je da stvaramo igrače. Ja se šalim sa prijateljima da još uvek imam ambicije da galamim“, završio je svoje prvo obraćanje uvek duhoviti Željko Struja Lukajić.

Utakmica protiv Dunava je u petak 6. januara od 18 časova u hali sportova “Dudova šuma.”

Napomena:

Karte za utakmicu sa KK Dunav možete kupiti u pretprodaji na sledećim lokacijama:

– Office Shoes TC Shoppi, Segedinski put br. 88 (09-21h)
– Office Shoes Subotica, Korzo br. 4 (subota od 09-20h, nedelja od 10-16h)
– Vinoteka Zvonko Bogdan 1, Matije Korvina br. 12
– Vinoteka Zvonko Bogdan 2, Rudić ulica br. 1
– Biletarnica hale sportova Dudova šuma (neposredno pred početak utakmice).

 

Obaveštavamo naše gledaoce da kupljene karte sačuvaju tokom utakmice, jer će u toku poluvremena biti organizovana igra iznenađenja.

Kupovinom karte učestvujete u finansiranju besplatnih treninga košarke za preko 600 dečaka i devojčica iz Subotice i okoline.

KK Spartak Office Shoes vam se na tome zahvaljuje.