PRESS KONFERENCIJA UOČI 2. KOLA KLS-a SPARTAK OFFICE SHOES – ZDRAVLJE

Kapiten Spartaka Predrag Prlja i trener Srećko Sekulović najavili su utakmicu protiv Zdravlja koja se igra u petak 7. oktobra u 19 sati i 30 minuta u Hali sportova „Dudova šuma“.

Predrag Prlja: „Dolazi nam veoma kvalitetna ekipa iz Leskovca, i to, koliko znam, u punom sastavu. Ni mi nemamo kadrovskih problema, i imamo motiv da se prikažemo u mnogo boljem svetlu nego što je to bilo u Staroj Pazovi. Iako je Dunav odigrao odlično, utisak je da smo mi prikazali najlošiju partiju ove godine. I pored kraćeg vremena za pripremu utakmice, mislim da ćemo biti na visini zadatka“.

Srećko Sekulović: „ Vrlo bitna utakmica posle poraza, ne bi smeli da dozvolimo luksuz, da izgubimo kod kuće. Zdravlje je tvrda ekipa, poletna, karakteriše ih timska igra, dobro trče kontra napad, menjaju odbrane iz čoveka u zonu. Imaju dva Amerikanca koji prošlu utakmicu nisu odigrali baš najbolje, što ne znači da nisu opasni, igrača iz Jermenije. Isti je trener već tri sezone, uigrani su i imaju iskustvo igranja u KLS. I pored svega ja verujem u momke, nadam se da ćemo da odigramo dobro, da vratimo poljuljano samopouzdanje“.

O ambicijama u tekućoj sezoni strateg Subotičana je rekao: „Želimo da ostvarimo najbolji rezultat koji možemo. Da obezbedimo opstanak, plasman u sredinu tabele, a ako se ukaže prilika ne vidim razloga da ne odemo i u gornji dom. Imamo odlične uslove za to.“