10.KOLO TRIGLAV KADETSKE LIGE SRBIJE SPARTAK OFFICE SHOES – BORAC ČAČAK 74:84 

(23:24,30:15,12:22,9:23)

Kadeti Spartaka pružili su odličan otpor favorizovanoj ekipi iz Čačka. Naročito kvalitetno igrali su u prvom poluvremenu kada su stekli 14 poena prednosti. Odlično su se snalazili na presing igru Borca, a u napadu su imali raspoložene Kojića i Burdu. Međutim, kada su se u nastavku meča raspoloženom Ćurčiću pridružili Popović i Nikolić (zbirno postigli 8 trojki), prednost Subotičana se počela topiti, te je u 35 minutu Borac vratio vođstvo sa početka utakmice 70:71. Trojkom Čampraga “golubovi” prilaze na 74:77, ali je danas za Spartak fatalni Popović pogodio za tri poena čime je i poslednja šansa za pobedu domaćih nestala.

Spartak Office Shoes: Čamprag 3, Janković, Burda 20 (7 as, po 5 skokova i izg.lopti), Sokanović, Nagulić 6, Radojčić 10, Kojić 29 (12 sk), Karadžić 4 (7 sk), Rudinski, Mandić, Grčić 2 (5 sk).

Trener Borca Vladimir Zlatanović:”Nije opravdanje, ali većina ove dece igra za juniore, ovo nam je 4 utakmica u 8 dana,imali smo dugačak put. Ušli smo loše u meč, Spartak je odlično odigrao prvo poluvreme, dosta pogodio, pretrčao nas je.Jedan od bitnijih igrača (Ćurčić) ušao je u problem sa ličnim greškama. U nastavku smo uspeli da se konsolidujemo, da odigramo borbenije i hrabrije i da dođemo do zaslužene pobede. Čestitao bih treneru Iviću na vođenju ekipe, realno mi smo bolji tim, ali su oni bili pred velikim iznenađenjem. Odličan utisak na mene je ostavio Kojić“.

Trener Spartaka Blagoja Ivić: “Igrali smo 25 minuta odlično, pa smo stali.Prvo poluvreme je bilo nerealno dobro, ali je u nastavku Borac odigrao pametno, imaju par reprezentativaca, odličnog trenera. Prava takmičarska ekipa, i kad gube ne predaju se. Krivo mi je što nismo izpreuzimali igrača broj 13 (Popović), kako smo se dogovorili, ali deca su to, ne mogu oni dugo da drže visok nivo koncentracije.Malo je nerealno 10 razlike na kraju.Borac je bio bolji kada je bilo najpotrebnije“.