NAJAVA 14. KOLA 2.MLS SPARTAK OFFICE SHOES – NAPREDAK JUNIOR

Košarkaše Spartaka očekuje meč poslednjeg 14.kola B grupe Druge lige Srbije.

Protivnik je kruševački Napredak, bodovi nijednoj ekipi ništa ne znače, prilika je da se odigra rasterećeno, za publiku pre svega.

Krilni igrač Spartaka Stojan Dodić je pre pet meseci iz niškog Fair play-a stigao u naš grad.
Opšti utisak o gradu i klubu je stvarno odličan, Nisam imao prilike da često boravim u Subotici, grad je prelep i sve u klubu odlično funkcioniše”.

Ubacio si 10 trojki na poslednje dve utakmice protiv Čačka i Pirota.
Imam motiv više kad su važnije utakmice u pitanju. U početku sam prošao kroz krizni period, kada sam se prilagođavao na treninge i saigrače, zatim i sitniju povredu, ali sada je sve u redu”.

Protiv Pirota si postigao 22 poena, od toga čak 6 trojki, što je ovosezonski klupski rekord. Vodeći si u ekipi po broju kako ubačenih, tako i šutnutih trojki.
“Igra mi se bazira na tri poena, za sada”.

Spartak sa prvog mesta kreće u plej – of.
Ambicije su od samog početka ulazak u KLS. Mislim da smo pobedama protiv Čačka i Pirota, napravili jedan dobar iskorak, sada sledi i ono najvažnije. Daćemo sve od sebe da ostvarimo zacrtani cilj” – optimista je Dodić koji – stiče se utisak na osnovu dvominutnog razgovora – više voli da “priča” na terenu.

U subotu 22. januara sa početkom od 17:00 časova u Hali Sportova Dudova šuma u Subotici odigraće se utakmica 14 kola 2 MLS u kojoj Spartak Office Shoes dočekuje Napredak iz Kruševca.

Utakmicu u direktnom prenosu možete pratiti na linku ispod