NAJAVA 13. KOLA 2.MLS PIROT – SPARTAK OFFICE SHOES

Posle gotovo jednomesečne pauze nastavlja se takmičenje u Drugoj ligi Srbiji. U pauzi su košarkaši Spartaka jako trenirali, kratko se odmarali za praznike i lečili se. Odigrali su i jednu prijateljsku utakmicu protiv Džokera u Somboru (pobeda Spartaka 103:98), na kojoj zbog bolesti nije bilo Danilovića, Alekse Stojanovića i Mirčića. Sada su svi spremni za meč sa ekipom koja ih je porazila u prvom delu sezone u Subotici (62:66).

Aleksandar Živojin Danilović, koji tada nije nastupao, svestan je značaja subotnjeg duela u Pirotu.

“Jako teška utakmica za nas. Dobili su nas u Subotici, sada je na nama da to nadoknadimo u Pirotu. Solidna je to ekipa, sa jako puno šutera, moramo to da zatvorimo, da igramo našu igru, da brzo trčimo, da im trčimo u leđa, što se kaže, da ne mogu da izdrže naš tempo”.

Pirot je ekipa sa istim skorom kao i Spartak (10 pobeda, po jedan poraz kod kuće i na strani).

“Mlada ekipa sa par iskusnih igrača. Realno i za mene kao i za mnoge koji prate ovu ligu su iznenađenje. Ali ako budemo igrali kako smo se dogovorili mislim da neće biti problema, da ćemo slaviti na jugu Srbije”.

Košarkaši i stručni štab na put za Pirot polaze u petak gde će prenoćiti kako bi orni dočekali meč u subotu koji počinje u 18 časova.

prenos utakmice možete pratiti na linku ispod