NAJAVA 11. KOLA 2.MLS PROLETER NAFTAGAS – SPARTAK OFFICE SHOES

Košarkašima Spartaka sledi četvrto gostovanje u poslednjih pet prvenstvenih utakmica.

Da, opet igramo na gostujućem terenu. Dobro smo odreagovali u prethodnim mečevima. Imamo imperativ pobede. Još jedna u nizu bitnih utakmica ove sezone, malo je otežavajuća  okolnost što i Proleter ima šanse da uđe među 4. Idemo sa željom da pobedimo. Pojačani smo, Aleksa Jugović je potpisao, Dodić se vraća posle dve nedelje pauze. Dobro smo radili i trebalo bi da igramo našu igru koju smo gajili u prethodnom periodu, a koja je dala rezultate – očekivanja su trenera Sekulovića.

U Zrenjaninu će za Spartak debitovati Aleksa Jugović: „Skoro sam već nedelju dana u Subotici. Stvarno sam zadovoljan kako se me ljudi iz kluba dočekali. Trudim se da se uklopim što pre. Nadam se da ću u subotu pomoći koliko mogu”.

U odnosu na meč u Subotici (Spartak slavio sa 79:59), Proleter će biti jači za pleja Berbakova (prvi asistent lige sa 8.2 uspešna dodavanja po utakmici) i domaćini su.

Očekuje nas težak meč. Proleter je u prošlom kolu dobio Žitka na strani i igrači će sigurno biti motivisani da daju sve od sebe protiv nas. Radili smo kvalitetno, te se nadam najboljem”.

Za portal „I Love Zrenjanin” izjavu je dao trener Proletera Stefan Atanacković: „Spartak za cilj ima ulazak u viši rang. Subotičani imaju ulogu favorita, ali daćemo sve od sebe da napravimo iznenađenje, koje bi nas i dalje držalo u igri za plasman u plej – of”.

Ovih dana je došlo  do promena u igračkom kadru Spartaka. Na izlaznim vratima kluba je Miloš Stojanović (odigrao 8 utakmica sa prosekom od 5.5 poena po utakmici),  dok je Stefan Bijelić prosleđen Spartaku koji se takmiči u Prvoj regionalnoj ligi.

Meč u Zrenjaninu se igra u subotu 11.12.2021. od 16 časova.