TRIGLAV KADETSKA LIGA SRBIJE SPARTAK OFFICE SHOES – CRVENA ZVEZDA 58:85

(po četvrtinama 21:29, 13:24, 13:15, 11:17)

Spartak Office Shoes: Simendić, Čamprag 9, Janković 4, Burda 12, Puača 3, Nagulić 7, Radojčić 9, Kojić 9, Karadžić, Gabrić, Mandić 3, Grčić 2.

C.Zvezda: Kontić, Radovanović 20, Bjelica 1, Lučić 13, Radulović 18, Cvijetić, Vitorović, Mišić 17, Dabić 3, Lukić 9, Spasojević 4.

Kadeti našeg kluba u 2. kolu TKLS nadigrani su na domaćem parketu od favorita za osvajanje kadetske lige. Posle prvog poluvremena gosti su imali +19 i samo se postavljalo pitanje sa koliko će razlike trijumfovati. Doduše, u 32. minutu Subotičani su prišli na 54:68, ali to je bilo i sve što su učinili ovog poslepodneva u Dudovoj šumi.

Igrač Spartaka Relja Nagulić:

„ Nepremni smo ušli u meč, odigrali smo lošu odbranu, pre svega na piku. Prišli smo na 14-razlike, ali smo onda prodali neke lopte, i oni su se odlepili. Cilj je da uđemo u top 8, što verujem da možemo.

Posle 32 godine meč je vodio Luka Gavrilović, inače sada pomoćni trener u klubu:

„Zvezda nas je nadigrala u gotovo svim elementima igre što i sam rezultat pokazuje. Početkom trećeg perioda popravili smo odbranu,  ali nismo to sproveli do kraja. Iskusniji su, imaju jače utakmice u odnosu na nas. Bilo mi je veoma neobično na klupi posle toliko godina pauze.

C.Zvezda u svom sastavu ima dva igrača od 208 cm, i odličnog pleja Relju Radovanovića, koji je prošle sezone pojačao redove Beograđana.Pre toga je nosio dres Bačke Topole.

„Fizički zahtevna utakmica za nas.  Bitna pobeda za naše samopouzdanje. Čestitam ekipi Spartaka na fer i korektnoj borbi.

Trener gostiju Ivan Pavlović:

Dobro smo otvorili utakmicu, obzirom da nismo kompletni, imali smo i dva pionira u sastavu. Ispalo je dobro za nas. Želim kolegi Iviću da se što pre oporavi.