Snimak utakmice Spartak -Beovuk

Do treće ovosezonske pobede košarkaši Spartaka su došli posle dominantne igre u oba pravca. Već  početnih 9:0 nagovestilo je tok budućih dešavanja. Agresivna odbrana iz koje je proizašlo čak 37 poena iz kontri i polukontri, bila su nerešiva enigma za goste iz Beograda. Subotičane je predvodio odlični Filip Barna, sa 26 poena, 7 skokova i 5 asistencija. Manjak koncentracije pokazao je u fazi napada kada je pokvario nekoliko čistih kontranapada. Posle velike prednosti na poluvremenu koja je iznosila 32 poena (65:33), u  nastavku  je trener Socek dao šansu i igračima sa manjom minutažom da se iskažu. Najviše je pokazao Dušan Simjanovski koji je upisao 13 poena. Sve u svemu lepa košarkaška predstava sa puno atraktivnih poteza mogla je da zadovolji ukuse subotičke publike koja je u velikom broju došla da posmatra meč.

Spartak Office shoes:

Dodić 10, Prlja 7, Sokolović 6, Danilović 13, Barna 26, A.Stojanović 20, S.Gazibegović 4, Bijelić, Dmitrović 3, Mirčić 2, Simjanovski 13, V.Gazibegović 8.

Trener Spartaka, Filip Socek:
Mnogo su teške,  ružno je reći unapred dobijene utakmice, ali su igrači ispoštovali sve što smo se dogovorili protekle nedelje. Evidentno je da smo bolja ekipa od Beovuka što smo i pokazali na terenu.

Dušan Simjanovski:
Zadovoljan sam kako smo odigrali, ispoštovali smo zahteve trenera, dobro sno zagrađivali koš, bili smo agresivni u odbrani što nam je otvorilo kontre i polukontre.

Sledeće meč na programu je u subotu, 23.10.2021. protiv Proletera u Subotici.