ŽITKO BASKET – SPARTAK OFFICE SHOES 85:90

U pravoj košarkaškoj “klackalici” (Žitko vodio sa najviše 5 poena, a Spartak sa 7) meč je rešen u samom finišu, tačnije u poslednjih 27 sekundi. Kod rezultata 83:84 igrač Žitka Radulović pravi nesportsku grešku zatim dobija i tehničku, Sokolović realizuje  dva od tri slobodna bacanja, u novom napadu Miloš Stojanović  polaže loptu na dodavanje Barne za 83:88, Subotičani brane napad domaćih. Dodić sa linije penala stavlja tačku na pobedu Spartaka.Kuriozitet meča je da su domaći izveli čak 44 slobodna bacanja, Spartak 14 manje.

Spartak Office Shoes: S. Gazibegović 2, Dodić 12 Prlja 11 Sokolović 15, M. Stojanović 12, A. Stojanović 12, Bijelić, Mirčić, V. Gazibegović 8, Jovandić, Danilović 8, Barna 10 .

“Utisak je da smo zasluženo pobedili. Delovalo je u jednom trenutku kao da oni više žele pobedu, ali verujte da niko ne želi više pobedu od nas koji smo u Spartaku. Nismo se nabolje prilagodili na sudijski kriterijum, možda smo imali i malo sreće, ali ta sreća treba debelo da se zasluži “ – rekao je trener Socek.